Transportgestel Spreader

Projectomschrijving

Dit project omvat de ontwikkeling en vervaardiging van een transportgestel met een hefvermogen van 15 ton, specifiek ontworpen om spreaders veilig te kunnen opnemen en manipuleren. Het transportgestel, met een eigengewicht van ca. 2250 kg, zal een cruciale rol spelen in de logistieke handlingprocessen van zware ladingen in de maritieme en industriële sector. Dankzij zijn indrukwekkende hefvermogen, flexibiliteit en veiligheidsfuncties zal dit transportgestel een waardevolle aanvulling zijn op de logistieke handlingactiviteiten van onze klanten.

Technische Specificaties

Hefvermogen: Het transportgestel is ontworpen om ladingen tot 15 ton veilig te kunnen heffen en verplaatsen.
Opnamepunten: Het gestel beschikt over vier ophangpunten voor de opname van een spreader, wat zorgt voor een evenwichtige verdeling van de belasting.
Vergrendeling: De spreader kan handmatig worden vergrendeld door middel van vier assen. Na vergrendeling kunnen deze assen worden geblokkeerd, wat extra veiligheid en stabiliteit biedt.
Compatibiliteit: Het transportgestel is uitgerust met corner castings, waardoor het eenvoudig kan worden opgenomen door een straddle carrier of reachstacker. Daarnaast zijn er vier hijsogen met een capaciteit van minimaal 3 ton voor de opname van het gestel, wat flexibiliteit en compatibiliteit met verschillende hijstoestellen garandeert.
Manipulatie: In ongeladen toestand kan het transportgestel veilig worden gemanipuleerd met behulp van een vorkheftruck met lepels. Dit maakt het laden en lossen efficiënt en gebruiksvriendelijk.

Impressie