Opslagkasten

Projectomschrijving

Onze opslagkasten zijn geschikt om 16 vaten (200L) of 8 IBC containers veilig en milieubeschermend te stockeren. De kasten zijn opgebouwd in twee hoogteniveaus om zodoende spaarzaam om te gaan met de beschikbare oppervlakte. Eveneens zijn de opslagkasten flexibel in gebruik, daar deze eenvoudig verplaatst kunnen worden met bv. een heftruck. De kasten zijn geschikt voor buitenopstelling en beschikken over een lekbak met voldoende opvangcapaciteit. Tevens kunnen zij ook gebruikt worden als aftappunt voor vloeistoffen. Verder zijn de opslagkasten afsluitbaar zodat de inhoud en de lekbakken afgeschermd worden van weersinvloeden en licht fysiek contact.

Bijkomende kenmerken

• De IBC-containers en olievaten worden vaak op een europalet geplaatst. Hiermee is rekening gehouden in de voorziene hoogte.

• Voldoende openingen waardoor natuurlijke ventilatie mogelijk is. Dit zorgt voor een adequate verluchting van de opslagkast, waarbij zowel zware als lichte dampen systematisch afgevoerd worden zonder dat regenwater de opslagkast kan binnendringen.

• Een grendel met hangslot voorkomt dat de schuifdeuren van een afgesloten opslagkast ongewild kunnen openen.

• Toegepast met een passend verfsysteem

Impressie